Stil

SVI BRUJE O IZJAVI LEPE RUSKINJE! Komentarisala MAJKE pa šokirala - "samo štancuju decu, pre bih pomogla ŽIVOTINJI"

Autor Tamara Veličković

Ruska gimnastičarka Karolina Sevastijanova izazvala je burne reakcije kada je istakla da ne želi da pomogne siromašnim majkama jer su "neodgovorne".

Izvor: Instagram/karolisha.s/Printscreen

Ruska gimnastičarka Karolina Sevastijanova pripada onoj grupi ličnosti koje naslovne strane više beleži oštrim jezikom i stavom nego postignutim uspesima. Samim tim, njena izjava o siromašnim porodicama koje imaju puno dece, izazvala je opštu polemiku u javnosti.

Naime, gimnastičarka je na svom Instagram profilu istakla da su finasijski ugrožene majke "neodgovorne" jer rađaju decu, iako znaju da ne mogu sve da im obezbede.

Kada su je pitali zašto odbija da im pomogne, Karolina je otkrila da je ovo njeno obrazloženje, kao i da se trudnoća danas lako može sprečiti. Umesto toga, kako kaže, radije donira dobrotvornim organizacijama i grupama za zaštitu životinja.

"Ti ljudi odlučili su da budu toliko neodgovorni. Ne živimo u kamenom dobu da se pitanje trudnoće ne može kontrolisati. Kad već znate da ne možete da brinete o jednom detetu, zašto rađete drugo, treće, četvrto? Da li je to uopšte fer prema deci kada znate da ne možete da im pružite dobru budućnost?", rekla je ova sportistkinja koja se danas aktivno bavi modelingom.

Ova 25-godišnjakinja je 2012. godine osvojila olimpijsku medalju u grupnoj gimnastici, a bila je i šampionka u istoj disciplini 2010. na Olimpijskim igrama za mlade.

Njen stav naišao je na burne reakcije u javnosti, a šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)