Srećan dom

AKO VAM NE IDE U ŽIVOTU, OVO JE KRIVAC! Srpska feng šui kraljica objasnila GREŠKU koja koči uspeh i vuče vas unazad!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Feng šui nalaže da bi sat trebalo držati na određenom mestu, a postoje i greške zbog kojih nas on doslovno koči!

Izvor: TV Prva/screenshot

Gde bi u kući trebalo držati sat? Feng šui stručnjakinja Sandra Drinčić objasnila je da će kočiti napredak i uspeh ukoliko se nalazi na pogrešnom mestu, a jednu grešku nikako nemojte praviti!

"U kući i poslovnom prostoru, sat nikad da se vidi čim uđemo, on ograničava vreme. To se odnosu na poslovanje ako pričamo o kancelariji, ili neka dešavanja u domu ako ga držimo u stanu", rekla je ona. Na pitanje voditelja Jutarnjeg programa da li sat okrenut ka ulazu "tera" i goste, ona je rekla da bi i tu trebalo biti oprezan.

"Svako je dobrodošao u domu, treba dočekivati goste kao što dočekujemo i energiju. Ne smemo samo da držimo sat koji ne radi, ljudi ostaju vezani za prošlost tako i ne mogu da koračaju unapred. Znate kada neko ima onaj braon, drveni sat, on je star i samo stoji, ali ste za njega vezani ili je vrlo vredan. Volite ga pa ga ne sklanjate ali on vam utiče na podsvest, pa potom i na svest, one su u direktnoj vezi", rekla je Drinčićeva.

"Ne možemo da pravimo planove i ostvarujemo ciljeve ako stalno vidimo sat koji ne radi. Gledamo u jedno te isto vreme, i ne idemo napred", posavetovala je feng šui stručnjakinja.

Pročitajte i šta znači ako u kući imamo stari kalendar, kao i četiri najvažnije saveta japanske vabi-sabi filozofije, kažu da "radi" bolje nego feng šui!

(MONDO)

Tagovi