Stil

DEVEDESETIH JE HARALA, A I U 6. DECENIJI JE BOMBA: Sindi Kraford pokazala da nema ništa bolje od PRIRODNE lepote! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Sindi Kraford još jednom je održala lekciju mlađim damama!

Izvor: Instagram/Screenshot/cindycrawford

Sindi Kraford devedesetih godina je harala modnim pistama i važila za jednu od najlepših žena na svetu. Sada ima 55 godina i za razliku od mnogih drugih poznatih dama, ne pokušava da izgleda kao da još uvek ima 20. Ona neguje svoju kožu, vodi računa o ishrani i kilaži, i pokazuje da je još uvek klasa za sebe.

Nekadašnji supermodel ne pokušava da uvek bude glamurozno obučena, već naprotiv, ume da zablista i u najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji, što je već dovoljno da je izdvoji od drugih.

Ovog puta je uslikana ispred restorana sa svojim suprugom, Randeom Gerberom, u farmerkama zvonastog kroja koje su njene duge noge dodatno istakle. Jednostavna bela majica, kožna jakna u krem boji, kao i jednostavne braon sandale, učinili su ovaj stajling ležernim, ali i modernim.

Sindi je na licu imala malo šminke i puštenu kosu, a ceo ovaj izgled istakao je njenu prirodnu lepotu.

Modni stručnjak Ler Braun izjavio je ranije da žene u zrelim godinama treba da se drže jednostavnijih komada jer previše modnih dodataka sakrije njihovu lepotu i izgledaju smešno, a Sindi definitivno zna to "pravilo".

Uživajte u još njenih fotki:

(MONDO)