Dešava se...

NA SASTANKU DOŽIVELA NEVIĐENI BLAM, ALI JE SHVATILA TEK KAD JE DOŠLA KUĆI: Svi su je pitali istu stvar! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka pokazala kakva neprijatnost joj se desila na sastanku, a najsmešnije od svega je što je to shvatila tek kad je došla kući!

Izvor: TikTok/Screenshot/try_fourplay

Pred izlazak na prvi sastanak, devojke uglavnom dosta razmišljaju o tome šta da obuku, u čemu izgledaju najlepše, šta će ostaviti najbolji utisak na momka... Kožne pantalone, koje su inače poslednjih godina u trendu, jedna su od opcija u zimskim danima, ali u njima može da vam se desi jedan neočekivan peh, što je jedna devojka osetila na svojoj koži.

Devojka po imenu Džuli Grigs je, kako je objasnila na TikToku, obukla kožne pantalone na sastanak i bila je ubeđena da u njima izgleda sjajno, a kakav je blam doživela shvatila je tek kada je došla kući. Naime, pantalone su počele da se raspadaju na njoj, a ona to uopšte nije primetila.

Džuli je na snimku pokazala kako se bukvalno raspadaju u fronclama, a ovaj video je pregledan 4,6 miliona puta.

"Imala sam ovakvu putnu torbu i ona se raspala usred putovanja po celom aerodromu i avionu, užas", napisala je jedna devojka, dok je druga dodala da "odmah baca sve kožne pantalone iz ormara".

Džuli je u odvojenom videu pojasnila da je reč o odevnom komadu koji je star najmanje pet godina, te da ih je lepo iznosila, a što se tiče momka sa kojim je bila na sastanku, kaže da nekim čudom on nije ni primetio šta se desilo njenim pantalonama, što je pitanje koje su joj gotovo svi postavili. 

(MONDO)

Tagovi