Neobičan posao

SOFIJA ZARAĐUJE 6.000€ MESEČNO PONIŽAVAJUĆI MUŠKARCE: Otkrila šta ih sve tera da rade, ali i na šta troši pare! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Žena koja zarađuje ogroman novac od ponižavanja muškaraca otkrila šta joj sve traže!

Izvor: Instagram/Screenshot/sofia.lips

Trans devojka po imenu Sofija, koja za sebe tvrdi da ima najveće usne u Velikoj Britaniji, pre četiri godine je otvorila nalog na OnlyFansu. Ona je takođe prijavljena na brojne sajtove na kojima radi kao domino dama, gde redovno razgovara sa muškarcima koji uživaju da ih ona finansijski kontroliše.

Kaže da joj se svakodnevno javljaju bogataši koji žele da ih ona ponižava na razne načine, kao na primer da ih tera da nose žensku odeću u javnosti ili da jedu iz posude za pse.

Sofija je najpre počela da radi kao eskort, a onda je shvatila da bi mogla da pređe na finansijsku dominaciju, što je inače seksualni fetiš gde muškarci svojom voljom šalju novac ili poklone osobi koja ih "kontroliše".

"Jedno jutro mi je muškarac poslao poruku i pitao me ima li nešto što bi danas mogao da uradi za mene. Rekla sam mu: ’Da, počni od toga što ćeš isprazniti svoj bankovni račun i prebaciti novac na moj, a želim i da napišeš poruku ’moram da se potčinim boginji Sofiji’. Poslao mi je 2.000 evra i još uvek piše poruku", kaže ona.

Sofija se inače priključila i jednoj aplikaciji za domino dame, preko koje se upoznaje sa muškarcima koji žele da ih ponižava i kontroliše. Aplikacija funkcioniše tako da kada ukucaju njenu šifru, ti muškarci joj dozvoljavaju da preuzme njihove bankovne račune i može da skida koliko god novca želi.

Novac koji zarađuje na ovaj način Sofija uglavnom troši na plastične operacije, na koje je već potrošila oko 60.000 evra, a korigovala je usne, jagodice, bradu, vilicu, gruid, nos, zatezala je lice, ubrizgavala botoks, stavila veštačke zube i namerava da ima još mnogo operacija.

Kaže da redovno dobija romantične poruke od muškaraca koji su njeni obožavaoci, a bračne ponude, kao i ponude za besplatna putovanja dobija gotovo na nedeljnom nivou.

(MONDO)

Tagovi