VIDEO, FOTO

IMALA VIŠAK KILOGRAMA, PA SE ZATEGLA I POSTALA KUGUARKA: Izgleda neverovatno, ali joj zameraju - "matora si, skloni se!

Autor Nataša Petrović

Tifani je mnoge oduševila svojim izgledom, ali ima i onih koji je prozivaju da je "baba koja treba da se ostavi TikToka"!

Izvor: TikTok/Screenshot/tiffnicole143

TikTokerka po imenu Tifani, koju prati više od 700.000 ljudi na toj društvenoj mreži, samoprozvana je kuguarka koja se ne obazire na kritike koje joj mnogi upućuju.

Ona redovno snima sebe u izazovnoj odeći i pokazuje svoje transformacije – iz bade mantila ili kućne odeće u sekundi se pretvara u modernu i sređenu ženu, našminkanu i seksi obučenu.

Tifani tvrdi da ima više od 40 godina, a iako ima onih koji je kritikuju zbog snimaka koje objavljuje, ona ne dozvoljava da je to pokoleba.

"Sine, nastavi da se igraš sa mačkama u podrumu svoje mame", poručila je jednom muškarcu koji je insistirao da ona prestane da objavljuje snimke.

"Šta je sa pirsingom na nosu, ti si matora, prestani da se ponašaš kao devojka", jedan je od komentara koji joj je upućen, ali Tifani i dalje objavljuje videe u kojima trenira, pleše, pokazuje kako se sređuje i ima milionske preglede snimaka.

"Zbog vas je na površinu izašla moja strana za koju nisam znala da je imam", kaže tiktokerka u videu koji ima više od 6,5 miliona pregleda, a gde se ona pojavljuje u bade mantilu, sa naočarima i nesređenom frizurom.

Tifani, koja je inače počela da drži i časove tverkovanja, kaže da je jedina svrha videa koje objavljuje podizanje samopouzdanja. U prošlosti se borila sa viškom kilograma, a sada se ova zgodna kuguarka "oseća blagosloveno što može da inspiriše druge svojom pričom".

Ona takođe svojim pratiocima daje i savete koji se tiču vežbanja, a koji su joj pomogli da dotera liniju.

(MONDO)

Tagovi