Prezgodna

ZAPALILA MREŽE PROVOKTIVNIM FOTKAMA, PA OTKRILA: Liniju održavam seksom dvaput dnevno, to je bolje od trčanja! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Održava liniju seksom

Izvor: Instagram/Screenshot/ruthytelle

Održavanje vitke linije za većinu ljudi podrazumeva odlaske u teretanu ili recimo, trčanje, ali jedna fitnes influenserka ima drugu ideju. Rut Tels pored zdrave ishrane i vežbanja, figuru održava redovnim seksom!

"Seks dvaput dnevno je isto kao sat vremena trčanja na traci. Na taj način sagorim više od 400 kalorija, bez trčanja, na primer", kaže ova 26-godišnja lepotica.

Da biste smršali, važno je da budete u kalorijskom deficitu, što znači da treba da sagorite više kalorija nego što unesete kroz hranu i piće.

Važno je napomenuti da je Rut fitnes influenserka, što znači da svakako trenira i u teretani i pazi na ishranu, tako da njeno zategnuto telo nije rezultat samo redovnog seksa.

Ova Brazilka kaže da uživa u takozvanoj "seks dijeti" jer je mnogo zabavnije nego trening u teretani, ali ne otkriva kako tačno izgleda ili koliko traje "akcija" kojom sagori 400 kalorija.

Ruti dodaje da oko dva sata dnevno traju njeni treninzi snage, da redovno jede povrće, proteine i da veoma pazi na količinu ugljenih hidrata i slatkiša koje unosi.

(MONDO)