Horor

OTIŠLA NA TRETMAN INTIMNE ZONE I DOŽIVELA TRAUME: "Ku*ko, zapalićeš mi vaginu! Previjala sam se od bolova!" (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Žena otkrila kakvu traumu ima nakon uklanjanja dlačica sa intimne zone!

Izvor: TikTok/Screenshot/annabelstopit

Sve žene koje su ikada išle na depilaciju znaju da to nije baš najprijatnije iskustvo. Anabel je, međutim, toliko traumatizovana nakon laserskog uklanjanja dlačica sa bikini zone, da je odlučila da detaljeo tome podeli na TikToku.

Anabel je u videu otkrila da je znala da nešto nije kako treba čim je kozmetičarka uključila laser.

"Veoma sam istraumirana ovim iskustvom, upravo sam išla na lasersko uklanjanje dlačica na klinici. Plašim se za život svoje vagine. Čim je počela da radi, trznula sam se i rekla ’ovo je mnogo bolnije nego inače’. Ona je samo stajala pored i rekla da su podešavanja ista kao prošlog puta i pitala me mogu li da raširim noge. Pomislila sam: ’Ku*ko zapalićeš mi vaginu, možeš li to makar da uradiš sa osmehom?’".

Anabel je dodala da je žena nastavila da joj uklanja dlačice, a da se ona "sve vreme trzala od bolova".

"Na kraju me pitala: ’Da li je sve bilo u redu?’. Želela sam da je pitam ’je l’ ti to mene zaje*avaš, jesmo li bile u istoj prostoriji?’".

Na kraju videa je uzdahnula, dodavši "mislim da sam upravo umrla i otišla u pakao", a njena priča izazvala je dosta saosećajnih poruka drugih devojaka.

"Nadam se da si dobro", "pronađi nekog drugog ko će praviti pauze dok to radi i smanjiti podešavanja", "pre neki dan sam išla na uklanjanje dlaka ispod pazuha, ubeđivali su me da toliko boli zbog vremena", pisale su devojke.

(MONDO)