Ludilo!

SVI U ŠOKU ZBOG "GOLE" ŽENE U PRODAVNICI, A NAJBIZARNIJI DETALJ IM JE PROMAKAO: Pogledajte dobro, ne zna se šta je luđe!

Autor Maja Gašić

Slika žene u helankama napravila je haos na mrežama - izgleda kao da nema gaće, al nije to ono što je najčudnije...

Izvor: TikTok/dynamitedixienew

Jedna od najpopularnijih boja poslednjih sezona je "nude", a koja bi se najpribližnije opisala kao boja kože. Nose je članice kraljevskih porodica poput Megan Markl i Kejt Midlton, glumice, pevačice, a Kim Kardašijan - najpoznatija rijaliti zvezda je čak celu kolekciju steznika napravila u raznim nijansama boje kože.

Izvor: Instagram/Kim Kardashian

Ono što ume da bude problem kod ove boje jeste što ako ste je "odenuli" od glave do pete, može da izgleda da ste goli. Pa je tako jedna korisnica TikToka po imenu Keli opisala svoj susret sa sugrađankom u "nude" helankama u prodavnici.

Kada su se mimoišle u radnji, Keli je morala dobro da protrlja uči kako bi se uverila da ova nije došla bez gaća i pantalona! Zapravo, helanke (osim što su bile toliko uske da su veoma malo ostavljale mašti) kao da su bile pravljene po uzoru na boju njene kože, toliko su se stopile. Slika je na TikToku i izazvala lavinu komentara.

"Bukvalno ne vidim pantalone", napisala je jedna korisnica pre nego što je dodala: "Zapravo, vidim vezice na zglobovima."

"Trebalo mi je nekoliko minuta da shvatim da ima helanke", napisala je druga korisnica, dok se jedan korisnik pitao: "Zašto bi neko ovo nosio?"

Međutim, većini njih je, kao i samoj Keli, u prvi mah promaklo ono što je zapravo mnogo čudnije na ovoj slici od helanki boje kože. Hajde, pogledajte još jednom, da li vidite šta je u pozadini?

Gotovo niko nije primetio bizaran "detalj", odnosno "poveću" osobu koja ni u kom slučaju ne izgleda kao dete, a koja sedi u kolicima na sedištu namenjenom mališanima.

"Zašto niko ne spominje dete od 186 meseci u kolicima?" upitao je jedan korisnik, dok je jedna TikTokerka dodala: "Ona ima bukvalno 15 godina!"

Jeste li vi primetili ovaj "detalj"?

MONDO