Seks bomba!

KAD ČUJU KOLIKO IMA GODINA, MUŠKARCI TRLJAJU OČI: Seksi Hrvatica o kojoj svi pričaju - šeta samo ZGODNE I MLADE!

Autor Maja Gašić

Da li znate ko je Rita Rusić i koliko ima godina?

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/ritarusic

Da li ste čuli za Ritu Rusić? Danas je ova dama rođena u Poreču, a koja živi u Italiji napravila pometnju na crvenom tepihu jednog gala događaja u Milanu. U uzanom crvenom odelu, ova glumica, pevačica i producentkinja izgledala neverovatno seksi, a nikome ne bi palo na pamet da pogodi koliko godina ima. 

Rita je zagazila u sedmu deceniju života, a izgleda bar 20 godina mlađe! Rođena je 16. maja 1960. u Hrvatskoj, a karijeru u šou biznisu je izgradila u Italiji.

Prve korake u industriji je napravila pevajući pop pesmice, zatim se posvetila glumi, a potom stala sa druge strane kamere i postala uspešan producent. Dva puta se udavala, ima sina i ćerku, ali bračni život nije za nju. kako je otkrila za italijanske medije, danas mnogo više uživa u neobaveznim vezama sa zgodnim mlađim muškarcima.

Iako će uskoro da napuni 62 godine, Rita izgleda daleko mlađe. Slike sa plaže otkrivaju da i dalje ima savršenu figuru -  ravan stomak i noge na kojima bi joj pozavideli i mnogo mlađi modeli! Ne krije da se podvrgla ponekoj estetskoj korekciji (što se najpre može videti po usnama), a formu održava zdravom i izbalansiranom ishranom i redovnim vežbanjem.

MONDO