Horor!

70 MILIONA LJUDI SE ZALEDILO OD STRAHA: Par na tavanu našao kutiju sa JEZIVOM PORUKOM - "Ne dopustite joj da progovori"

Autor Maja Gašić

Hteli su da renoviraju kuću, a kad su srušili zid naišli su na zastrašujuće upozorenje...

Izvor: Screenshot/geebeetv

Ako ste ljubitelj horora, onda znate da se većina zapleta počinje otkrivanjem drevnog, mističnog predmeta na tavanu ili u podrmu. Upravo tako je počela priča jednog britanskog para koji je prilikom renoviranja kuće srušio jedan zid. Od onoga što su pronašli podići će vas jeza!

Iza ruševina pronašli su staru kutiju na kojoj je na velškom jeziku pisalo da se nipošto ne otvara. Sledeći neobičan predmet koji su ugledali jeste ogledalo, a unutar kojeg je bio zapečaćen ključ. Iako im je jasno naznačeno da kutiju ne otvaraju, ipak nisu odeleli, a unutra su našli četiri predmeta: ogrlicu, pramen kose, još jedan ključ i nešto nalik spaljenom komadu vidža ploče

Oni koje interesuju misticizam i drevne vradžbine, znaju da ovaj predmet služi za komunikaciju s duhovima. Naziva se još i ploča duhova, a reč je tabli koja je označena slovima abecede, brojevima od 0 do 9, i rečima "da, ne i zbogom".

Pogledajte snimke...

"O, da. Tako započinje radnja u horor filmovima", napisao je neko u komentarima, dok su korisnici TikToka koji su svoje otkrtiće objavili na ovoj mreži pretpostavili da mora da postoji još jedna kutija. I bili su u pravu. Pronašli su je ispod parketa, a u njoj se nalazio ostatak vidži table, na kojoj je bio naslikan pentagram i ugravirana rečenica: "Ne dopustite joj da progovori".

Svih pet snimaka, koliko su pronalazači ovih starih predmeta objavili na TikToku, prikupilo je preko 70 miliona pregleda, a naravno korisnici ove mreže su izneli svoje pretpostavke. Pa tako, izveli su tri "zaključka":

  1. Da su se prethodni vlasnici kuće zabavljali crnomagijskim ritualima i potom zbog toga zažalili.
  2. Da su se prethodni vlasnici odlučili da se našale sa narednim stanarima i isprepadaju ih.
  3. Da su svi snimci zapravo laž, odnosno da su osmišljeni i režirani kako bi privukli pažnju korisnika TikToka.

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

MONDO