VIDEO

HTELA JE DA IZGLEDA KAO BELA HADID, A DOBILA ROGOVE NA GLAVI: Očajna devojka pokazala rezultate popularne operacije!

Autor Nataša Petrović

Otišla je na popularan estetski zahvat, a završila sa rogovima na glavi i trajnim ožiljcima!

Izvor: Instagram/Screenshot/bellahadid/TIkTok/_jessiecarr

Džesi Kar odlučila je da ode na operaciju koja se naziva "foks aj", a koja podrazumeva podizanje obrva, tako da oči budu malo iskošene. Mnoge devojke se odlučuju na ovaj potez, ugledajući se na poznate dame poput Bele Hadid, ali Džesi se brzo pokajala jer je sve pošlo naopako.

Rezultati ovakve intervencije trebalo bi da traju između 18 i 24 meseca, ali će Džesi umesto toga imati doživotne ožiljke. Za sebe sada kaže da izgleda kao "vanzemaljac sa rogovima", zbog čega ova devojka kaže da joj je ova operacija "najveća greška ikad".

"Ne znam šta je pošlo po zlu. Pretpostavljam da moje telo odbacuje niti koje se ubacuju. Mislim da je ova intervencija prevara jer sam sigurna da estetski hirurzi znaju da ovo nije efikasno", kaže razočarana Džesi.

"Jedna stvar za koju sigurno znam da je pogrešna je to što mi je hirurg jednu obrvu podigao više od druge, što mi je napravilo dodatne probleme. Osećala sam se loše zbog svog izgleda, pa sam kasnije morala da ubrizgam botoks u jednu obrvu, kako bih ih privremeno izravnjala".

Ova devojka je inače operaciju koja košta 2.000 dolara imala u oktobru 2021. godine, a zatim je dobila povraćaj 1.100 dolara zbog problema koji ima nakon zahvata.

Ona je na TikToku pokazala kako izgleda nakon operacije, a taj video je pregledan više o 4,5 miliona puta.

"Ne mogu sebe da shvatim ozbiljno", napisala je u opisu videa, a zatim se pred kamerom okretala kako bi pokazala rezultate neuspelog zahvata iz svih uglova.

Otkako je objavila snimak, mnoge devojke su joj se javile napisavši da se i njima desilo isto.

"Dobila sam mnogo poruka devojaka u kojima su mi pisale da su i one imale ili rupe ili izbočine na koži. Čak su mi neke rekle da su im obrve ’pale’ kada je prošla faza zarastanja, što znači da niti koje drže obrve ’ne rade’ i da je to bacanje novca", poručila je Džesi.

Ona je rekla i da je osećala ogromne bolove oko nedelju dana nakon operacije, da je bila veoma otečena i imala modrice, a nakon toga je osećala bolove kada god bi podigla obrve.

"Takođe su i veoma osetljive na dodir", dodala je ova devojka, koja sada ide na terapije ultrazvučnim talasima koji zagrevaju niti pod kožom, sve dok ih potpuno ne rastvore, ali kaže da za sada ne vidi rezultate.

(MONDO)