Moda

TORBA ANĐELINE DŽOLI KOŠTA KAO POLOVNI AUTO! "Dior" tašna oduševila žene, ali zbog ovog detalja kažu da je RUŽNA (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Anđelina Džoli prošetala "Dior" torbu koja je elegantna i vrlo skupa, ali jedan detalj svima bode oči!

Izvor: Profimedia

Anđelina Džoli prošetala je sa najstarijom kćerkom Šajlo Los Anđelesom, i iako su išle u najobičniju nabavku potrepština za kuću, bila je besprekorno stilizovana a svi su gledali u tašnu!

Anđelina, koja najčešće bira crnu garderobu pa je tako bilo i sada, dugi niz godina je reklamirala "Luj Viton", dok sada nosi "Dior" tašnu čija je početna cena 3.400 evra ali ima jednu veliku manu!

Pogledajte fotografije!

Tašna "Christian Dior St. Honore" u osnovnom modelu košta najmanje 3.400 evra, a cena može da bude i veća u zavisnosti od materijala i veličine. Međutim, modna zajednica zamerila je jedan detalj novom "Diorovom" čedu.

Obožavateljke skupocenih tašni slažu se da je oblik elegantan i sveden, da su ručke kvalitetne i da deluje kao da je ova torba "prava investicija" koja nikada neće izaći iz mode, ali svi zameraju dva vrlo vidljiva šava na obe strane torbe. Šavovi služe da bi ručke iznutra bile adekvatno fiksirane, ali mnogi kažu da narušavaju lepotu torbe.

Izvor: Dior

Ako volite aksesoar, pročitajte i sve detalje o luksuznoj tašni koju je dobila kćerka Željka Mitrovića! A ne propustite ni najveći blam Anđeline Džoli!

Ovo je njeno izdanje o kojem je pričao ceo svet!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)