Stil

IVANA ŠPANOVIĆ U SUKNJI SA MOTIVIMA BEOGRADA! Oduševićete se kada čujete zašto ju je obukla, ima posebno ZNAČENJE!

Autor Tamara Veličković

Ivana Španović obukla je suknju sa neobičnim dizajnom - detaljima Beograda, a u nastavku saznajte zašto je obožava!

Izvor: Prva TV/screenshot

Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Španović gostovala je u emisiji "Sve u svemu" na Prvoj televiziji. Ivana je govorila o svojim očekivanjima od predstojećeg Svetskog prvenstva, osvrnula se na svoje venčanje, a njen stajling privukao je mnogo pažnje.

Ivana se pojavila u dugačkoj suknji i košulji, ali detalji grada Beograda bili su najinteresantniji deo. Proslavljena atletičarka otkrila je da je namerno izabrala ovaj stajling, kao i da joj posebno znači.

"Ja sam u Beogradu poslednje četiri nedelje, tu se spremamo za Svetsko prvenstvo. Ovo nisam slučajno obukla. Ovde imamo motive Beograda i ovo sam nosila kad smo podnosili kandidaturu za Svetsko prvenstvo pre tri godine u Monte Karlu", objasnila je Ivana i dodala:

"Mnogo sam srećna što smo ponovo na istom mestu gde sam napravila rezultat karijere 2017. godine. Obukla sam ovo da bude simbolično", objasnila je.

Ivana Španović se prošle godine udala za profesionalnog fitnes trenera Marka Vuletu, a sada je otkrila da venčanje nije bilo planirano onako kako se dogodilo.

"Ideja nam je bila daleko od onoga što smo mi zamislili. Mi smo hteli da otputujemo sa roditeljima i kumovima, ali neke stvari su se desile pa nije bilo realno. Organizovali smo sve u samo par dana i bila sam srećna što su svi bili tu i što se potrefilo da mogu da dođu", objasnila je ona.

Kako izgleda suknja sa motivima Beograda Ivane Španović pogledajte u galeriji:

(MONDO)