Pale kritike!

DOK ANĐELINA PARADIRA TORBOM OD 3.400 €, EVO ŠTA ŠAJLO RADI: Glumicu razapeli na mrežama zbog dve stvari - I TI SI MAMA?

Autor Maja Gašić

Glumica Anđelina Džoli uslikana je u nekoliko navrata sa torbom koji potpisuje Dior u krajnje neočekivanoj situaciji...

Izvor: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli često u nabavku ide sa ćerkom Šajlo Džoli-Pit, a sudeći po fotografijama koje su napravili paparaci, holivudska zvezda čak i u prodavnicu odlazi sa stilom!

Dok žene u Srbiji za obavljanje ovakvih poslova obično navuku prvo što im padne šaka - trenerku i ono u čemu su u kući, Anđelinin autfit u iste svrhe je "nešto" skuplji.  Tradicionalno odevena u crno od glave do pete, Džolijeva sa sobom nosi aksesoar koji vredi i koliko polovni auto u Srbiji!

Reč je o brendiranoj torbi koju potpisuje modna kuća Christian  Dior, a koja košta oko 3.400 evra! Glumica je neki dan ranije uslikana takođe sa ćerkom Šajlo, i ponovo u nabavci, a šik mama je ponovo nosila ovu skupocenu torbu. Inače ovaj model ručne torbe nosi naziv "St Honoré", cena joj zavisi od vrste kože i veličine. 

Pogledajte galeriju fotografija Džolijeve i Šajlo od juče i pre nešto manje od nedelju dana...

Ono što su modni kritičari primetili jeste i jedan manji stilski kiks - a to je da je luksuznu torbu uparila sa običnom hirurškom maskom za lice od 50 dinara. Na mrežama je ljudima, pak, nešto drugo palo u oči. U oba slučaja su primetili da dok glumica paradira skupom torbom, njena ćerka je natovarena namirnicama...

"Kakva si ti mama, sram te bilo", kritikovali su je korisnici mreža...

Pogledajte i izdanje slavne glumice koje je izazvalo najviše pažnje...

MONDO