Stil

Pljeka posle noćnog provoda sada ima novu “dozu ludila”

Izvor Promo

Koliko vam se puta desilo dok se vraćate iz izlaska da naprasno ogladnite? Ili jednostavno ne možete da legnete bez dobre večere?

Izvor: Promo

U slučaju da je burna noć iza vas, valja pojesti nešto jače i “masnije” – iskusniji klaberi će znati o čemu pričamo. Čak iako niste ljubitelj jake hrane, sigurni smo da su vam uspomene nastale sa ekipom tokom povratka iz provoda, među najdražima.

U sve tri varijante dobar roštilj je provereno rešenje. Naravno da svako kod kuće u frižideru ima neki namaz, u kuhinji nešto hleba i uvek može da se snađe za koji zalogaj pred spavanje. Ako ništa drugo, jaja su neizostavni sastojak svačije kuhinje. Ali, pljeskavica u pola noći je jednostavno tradicija “za sva vremena” i ona je “must” pravih gurmana svakog vikenda, generacijama unazad.

Kad smo bili mlađi obično smo imali ograničen budžet za izlaske i uvek se ostavljalo par stotina dinara “sa strane”, za tu obaveznu pljeku u pola noći. Setite se, koliko puta ste jeli “na silu”, samo zato što svi jedu i niste hteli da se izdvajate od ekipe? Čak i ako niste gladni ili kupite nešto drugo, momenat kada sedite na zidiću ili stojite iza kioska brze hrane i sa drugarima prepričavate dogodovštine i situacije iz izlaska, trenuci su koji se pamte čitavog života. Neretko čak, mnogo bolja bleja bude baš taj after, kada najluđe, ali i najslađe ideje padaju na pamet.

Izvor: Promo

Tako je, posle dobre klope neizbežan i slatkiš. Mi imamo savršen predlog za sve sladokusce, generacije i ekipe - LOCO napolitanke vanvremenskog ukusa sa nugatom i komadićima lešnika. Svako pakovanje LOCO napolitanki predstavlja idealnu meru da sa ekipom podelite taj slatki trenutak. Nemojte oklevati, već dok ekipa čeka pljeke, vi izvadite iz tašne vašu “dozu ludila” ili otrčite do najbliže trafike i iznenadite ih LOCO napolitankama. Uživajte u vanvremenskom ukusu nugata sa komadićima lešnika između svežih i hrskavih vafl listova, jer LOCO napolitanke su „Tvoja doza ludala“ napravljena za sva čula i za sve generacije.

Tagovi