Protrljajte oči!

IMA OSMORO DECE I IZGLEDOM ZADAJE DOMAĆI ZADATAK! Kada pozira sa ćerkama, niko ne može da izvali ko je MAJKA!

Autor Tamara Veličković

Ženu, koja je rodila osam ćerki, često mešaju sa svojim naslednicama.

Izvor: Instagram/louiseyoung1975/Screenshot

Luiz Jang iz Škotske je neko ko svoje pratioce ostavlja bez teksta, a i šire. U prilog tome govori činjenica da su strani mediji pisali o ovoj dami, koja sa svojih 47 godina ima osam ćerki.

Zbog izgleda o kom besprekorno vodi računa, Luiz često mešaju sa svojim ćerkama. S obzirom da iza sebe ima osam porođaja, mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom da izgleda bolje i od mnogo mlađih žena.

Ova mama redovno trenira sa svojim ćerkama i vodi računa o svojoj ishrani, a na društvenim mrežama je veoma aktivna. Redovno objavljuje fotografije svojih ćerki i sa njima, zbog čega se u komentarima uvek nalaze reči hvale.

S obzirom na to da su joj tri ćerke udate, a pet još uvek živi sa njom, Luiz je jednom prilikom objavila snimak sa hrpom veša sa kojom se svakodnevno bori. Mnogi je nazivaju "čudesnom ženom" zbog optimistične energije, odnosa sa ćerkama i izgleda.

Na brojna pitanja o receptu lepote je navikla, a jednom prilikom je i Paris Fjuri, supruga boksera Tajsona Fjurija, podelila snimak na kom Luis trenira sa svojim ćerkama.

"Ovo je majka s tri od svojih osam kćeri koje vežbaju", napisala je Paris, nakon čega su mnogi mislili da su sestre.

"Pokušavam da shvatim ko je mama", "Ova žena zadaje lekcije svima", "Svaka čast na osam porođaja i ovakvom izgledu", "Luiz je dokaz da ne postoje izgovori", "Prelepa i neverovatna", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotografija ove žene.

Pogledajte kako ona izgleda:

(MONDO)

Tagovi