Lep gest zaborava nema

JELENA TRAŽI DEČKA KOJI JOJ JE POMOGAO ISPRED TRAMVAJA! Njegov šmekerski potez ju je ODUŠEVIO - "Javi se ako vidiš ovo!"

Autor Tamara Veličković

Kada je čuo da Jelena ima problem, mladić je odmah našao rešenje.

Ilustracija
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Koliko sitnica nekome ništa ne znači, a drugome mnogo, dokazuje još jedna priča koja se pre nekoliko dana dogodila u Beogradu. Naime, Jelena je na tramvajskoj stanici kod Ekonomskog fakulteta shvatila da nema novca, a onda je naišao "nepoznati heroj".

Kada je tramvaj stao na stanicu na kojoj se ona nalazila, mladić je čuo da devojka nema u blizini bankomat sa kog može da skine novac, pa joj je kroz prozor tramvaja dao 200 dinara.

Jelena je na društvene mreže objavila tekst u kom navodi da želi da pronađe mladića, jer tada nije uspela zbog žurbe.

"Molim dečka, da mi se javi ukoliko vidi ovo, koji mi je 16.3. oko 13h dao 200 dinara za peronsku kartu iz tramvaja 7 ili 9, preko prozora, jer je čuo da ne mogu da nađem bankomat moje banke i nisam mu tražila kontakt jer sam žurila i tramvaj je krenuo. Hvala ti!", napisala je Jelena u jednoj grupi na Fejsbuku.

Ovo nije prvi put da ljudi na ovaj način žele da se oduže za dobra dela. Podsetimo, jedna devojka je putem oglasa odlučila da nađe srodnu dušu, a njene reči oduševile su mnoge.

(MONDO)

Tagovi