Stil

"BAKA MI JE OTKRILA KAKO DA RASTEGNEM USKE FARMERKE": Trik je toliko prost da nećete moći da verujete! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka otkrila caku pomoću koje možete da proširite farmerke koje su vam uske!

Izvor: TikTok/Screenshot/bug318_

Koliko puta vam se desilo da kupite farmerke ili pantalone koje vam deluju dobro kada ih probate, a onda shvatite da vas ipak stiskaju i da bi valjalo da su za broj veće? I onda tako stoje u ormaru, zauzimajući vam prostor, dok se nadate da ćete u nekom momentu ipak moći da se uvučete u njih...

Takva situacija se desila i devojci po imenu Lili Šokneht koja je objavila video na TikToku – kupila je polovne pantalone, u jedinoj veličini koju su imali, ali joj nisu baš najbolje odgovarale. Preciznije, jedva ih je zakopčavala.

Ali, tu je uskočila njena baka koja joj je posavetovala da se istušira u pantalonama.

"Pričala sam sa bakom, a ona me je pitala: ’Da li si se istuširala u njima?’. Rekla sam: ’Šta? Ne, ne tuširam se u pantalonama, o čemu pričaš?’. Rekla mi je da joj verujem, da se istuširam u njima i da ih malo nosim po kući, a onda ostavim da se prirodno osuše i da ih ni slučajno ne stavljam u mašinu za sušenje".

Lili je odlučila da isproba bakin savet, a narednog jutra, kad su se pantalone osušile, i sama se iznenadila videvši da joj savršeno pristaju.

Njen video postao je hit na društvenim mrežama, sa više od milion i po pregleda. Mnogi su oduševljeni ovim trikom, drugi kažu da se "naježe na pomisao tuširanja u pantalonama".

(MONDO)