Posledice...

HRVATSKA INFLUENSERKA UPORNO POKUŠAVA DA UZME GUTLJAJ, ALI NE MOŽE: Već 4. dan ne osećam lice, usta ne mičem!

Autor Tamara Veličković

Ela Dvornik zbog novog zahvata ne može da pomeri lice već nekoliko dana.

Izvor: instagram/printscreen/elladvornik

Hrvatska influenserka Ela Dvornik poznata je po tome što sa svojim pratiocima deli mnoštvo privatnih detalja i redovno ih obaveštava o detaljima iz privatnog života.

Ela se ne libi da otvoreno govori o estetskim korekcijama i zahvatima koje je radila, o čemu redovno priča i na svom Jutjub kanalu.

Ovoga puta, Ela je objavila video u kom pokazuje da ne može da pije na slamčicu, a u opisu videla istakla je da ne može da pomera svoje lice.

"Četvrti dan ne osećam lice. Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Možda me je pukao anestetik ovako na smejanje. Bitno da sam ja konobarici insistirala na slamčici, a ne mogu da mičem usta", napisala je Ela ispod videa u kom je demonstrirala bezuspešne pokušaje da uzme gutljaj pića na slamčicu.

Iako nije istakla o čemu se radi, brojni pratioci napravili su opštu polemiku oko pretpostavke da se Ela ponovo podvrgla estetskom zahvatu. Tako su se u komentarima ispod njenog videa mogle naći tvrdnje da joj se ovo dogodilo zbog korekcije usana, dok su drugi pisali da je reč o botoksu.

Ipak, Ela je ubrzo prekinula raspravu i objavila fotografiju iz stomatološke ordinacije. Ona je objasnila da je odlučila da uradi nove zube, kao i da nikada ne bi krila da je reč o estetskoj intervenciji.

Pogledajte:

(MONDO)