Frajer!

HRVATSKI VOJNIK ZALUDEO CEO SVET: Filipa zovu ZVERINA, žene u transu zbog njegovog izgleda, a tek da vidite šta ume!

Autor Tamara Veličković

Hrvatski vojnik Filip Ščrbak postao je planetarno popularan zahvaljujući društvenim mrežama.

Izvor: instagram/scrbaksaurus/printscreen

Čini se da je najzgodiniji doktor iz Beograda dobio svoju konkurenciju. Hrvatski vojnik Filip Ščrbak (28) veoma je aktivan na društvenim mrežama, a svojim snimcima oduševljava pratioce, naročito ženski pol!

Kada pogledate njegov Instagram ili TikTok profil, biće vam jasno zašto. Pored izgleda za koji su zaduženi mnogobrojni i naporni treninzi, Filip često objavljuje snimke kojima nasmeje svoje pratioce.

Ovaj hrvatski vojnik pokazuje kako radi sklekove dok mu trojica vojnika stoje na leđima, kako izgleda momenat u kom vojnik u čizmama skače na stomak, kako "stoji" na jednoj ruci i još mnogo toga.

Na TikTok-u je postao velika senzacija, na kom ga prati preko 520.000 ljudi, a njegove objave imaju preko 9.5 miliona lajkova. Filip je jednom prilikom otkrio da mu je cilj da pokaže da za trening nije potrebna teretana i da se bez prevelikih troškova može voditi zdrav život.

Filip je otac dva dečaka, a postao je državni prvak u street workout-u, sportskoj disciplini koja je svojevrsna kombinacija gimnastike i klasičnog vežbanja.

"Moj sportski put počeo je još od malena, tačnije od pete godine, kad sam počeo da treniram gimnastiku. Nakon šest godina prešao sam na kajak, pa sam 2005. bio prvak Hrvatske. Pre pet godina počeo sam da treniram street workout, u kom sam se pokazao jako dobro zahvaljujući predispozicijama koje sam stekao bavljenjem gimnastikom", rekao je Filip za "Hrvatski vojnik".

"U svemu mi najviše znači podrška supruge s kojom se lako dogovaram oko čuvanja dece. Neretko povedem i klince na trening, a ako to situacija ne dopušta, onda treniram tokom noći, kad svi spavaju. Možda zvuči nekad neostvarivo, ali uz dobru volju, organizaciju i dogovor sve je moguće", naglasio je.

Na Filipovim fotografijama mogu se pronaći komentari žena koje su potpuno "odlepile" za njegovim izgledom.

"Zverino", "Kakvo telo imaš", "Ovo je savršeno", "Ne mogu da dišem", "Mašinerija", glase samo neki od komentara na Filipovim društvenim mrežama.

Pogledajte:

(MONDO)

Tagovi