Stil

ANA IVANOVIĆ PROŠETALA TAŠNU OD 20.000 DOLARA! Za nju se bore svetske dame, ima LISTU ČEKANJA, a ovako je teniserka nosi

Autor Tamara Veličković

Ana Ivanović je ponovo oduševila svoje pratioce stajlingom, ali svi su zapazili torbu poznatog luksuznog brenda.

Izvor: Instagram/anaivanovic

Nakon titule najlepše teniserke, sportiskinje i žene u Srbiji, poznato je da Ana Ivanović važi i za jednu od najlepše obučenih žena. O njenom modnom stilu se često pisalo, polemisalo, a neminovno je da je teniserka oduvek nailazila na komplimente i najvećih modnih stručnjaka kada je stajling u pitanju.

Na društvenim mrežama takođe dobija mnoštvo pohvala na račun zanimljivih i svedenih odevnih kombinacija, a fotografija koju je objavila pre nekoliko dana, izazvala je pregršt komentara.

Naime, teniserka se pohvalila tašnom poznatog luksuznog francuskog brenda "Hermes". Ova torba važi za jednu od najskupljih na svetu, jer se cena tašni ovog brenda kreću od 9.000 do 20.000 dolara.

Brojne svetske ličnosti, ali i domaće, poseduju u svojoj kolekciji ovu torbu, a za nju čak postoji i lista čekanja. Ipak, Anina torba napravljena je od teleće kože, a na nju se čeka oko godinu dana i samo odabrani imaju priliku da je kupe!

Ana je objavila fotografiju iz šetnje, a izabrala je jednostavnu modnu kombinaciju: uske crne pantalone, čizmice i kaput braon boje, a potom su usledili brojni komentari.

Izvor: Instagram/anaivanovic

"Najlepša si", "Kakav stajling", "Modna kombinacija je za desetku", "Žena koja se najlepše oblači", "Uvek kulturno, a moćno obučena", glasili su samo neki od komentara.

Inače, među domaćim javnim ličnostima vlasnice čuvene torbe su i Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša i Jana Todorović.

(MONDO)

Tagovi