Žene, pažnja!

PRE BRAZILSKE DEPILACIJE JEDNU STVAR NIKAKO NE RADITE: Kozmetičarka upozorila na grešku koju mnoge žene prave! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Kozmetičarka otkrila grešku koju žene prave pre depilacije intimne zone!

Izvor: TikTOk/Screenshot/foxluxebrows/AlbinaGavrilovic/Shutterstock.com

Bez obzira na to što danas na brazilsku depilaciju ide maltene svaka druga žena, mnoge od njih i dalje prave neke greške zbog kojih rezultat depilacije bude lošiji od očekivanog.

Kozmetičarka Karolin Hegarti otkrila je da mnoge žene, misleći da time čine uslugu kozmetičarima, pre zakazane depilacije skrate dlačice. Međutim, ona kaže da je to najgora stvar koju možete da uradite pre bikini depilacije!

Na pitanje jedne korisnice TikToka šta bi bilo idealno uraditi pre odlaska na brazilsku depilaciju, kozmetičarka je odgovorila da je prvo pravila da se ne brijete "najmanje mesec dana" pre depilacije.

"Poenta je da prođu sve tri faze rasta dlaka koje su konstantno brijane, a jedini način da to uradite je da ostavite brijač", poručila je ona, pa zatim dodala da nikako ne treba da skraćujete dlačice pre odlaska kod kozmetičara.

"Nemojte da ih trimujete. Čak i ako mislite da nam time radite uslugu, nemojte. Kada idete na depilaciju, čak i ako ’tamo dole’ imate veliki ’žbun’, nemojte da skraćujete dlačice. Kozmetičarka će to uraditi ako je potrebno", poručila je Karolin.

Ona je objasnila da kada žene skrate dlačice pre nego što dođu na depilaciju, postoji rizik da ih skrate previše, pa onda vosak ne može da ih uhvati.

Kada je reč o nekim drugim pripremama za depilaciju, njen savet je da se istuširate veče pred zakazan termin, a kada je reč o gaćicama koje treba da obučete za depilaciju, kaže:

"Vaš je izbor da li ćete ostati u svom vešu, nositi svoje tange, jednokratne gaćice koje vam daju u salonu ili ćete skroz da se skinete. Kako god vam je najprijatnije, nama je svejedno".

(MONDO)