Sve se vidi, ništa se ne vidi!

PARIS HILTON UKRALA ŠOU NA DODELI GREMIJA: Naslednica bez gaća u prozirnoj haljini, a "sramotu" prekrila DIJAMANTIMA

Autor Maja Gašić

Naslednica i svojevremeno skandal majstor - Paris Hilton, pojavila se na Gremiju u luks izdanju, a svi komentarišu da je bez gaća!

Izvor: Profimedia

Sinoć je u u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu održana 64. dodela prestižnih muzičkih nagrada Gremi, a crvenim tepihom su prošetale najuticajnije muzičke zvezde današnjice. 

Pevačice su blistale u raskošnim toaletama, a najviše pažnje privukla je svojevremeno skandal majstor i di-džej Paris Hilton koja se pojavila u društvu supruga Kartera Reuma. 

Naslednica je zablistala u prozirnoj kreaciji sa ogrtačem optočenoj draguljima i cirkonima, a koju potpisuje čuvena modna kuća "Atelier Zuhra". Iako je ova neobična kreacija prekrivala vrat i veći deo biste atraktivne plavuše, ipak nije mnogo ostavljala mašti.

Pogledajte kako je Paris izgledala...

Prozirni materijal nagoveštavao je da Paris ispog nije nosila donji veš, o čemu se ujedno i polemisalo na mrežama. Kako sui dragulji i cirkoni postavljeni preko grudi tako da prekriju ono što nije za javnost, isto tako je i vez mudro raspoređen preko intimnih delova ostavljajući javnost da se pita da li je naslednica uopšte imala gaćice. Ipak, ako se malo bolje pogleda, čini se da postoje "trouglići" preko intimne regije, makar s prednje strane....

Efektan aksesoar bile su i rukavice bez prstiju optočene cirkonima, kao i diskretne dijamantske minđuše. Kosu je podigla u elegantan konjski rep, a kako ne bi "odvratila" pažnju sa dramatične haljine, nosila je veoma jednostavn model salonki u srebrnoj boji.

MONDO