Kloi Kardašijan nikada nije važila za devojku koju je genetika poslužila i za razliku od svojih sestara, nikada nije mogla da se pohvali sjajnim metabolizmom i vitkom figurom. Naprotiv, u jednom intervjuu, Kloi je priznala da je ceo život bila "bucka" i da joj je to oduvek smetalo i rušilo samopouzdanje.
Ipak, ako bacite samo jedan pogled na njen Instagram profil, teško da možete da poverujete da je ova žena nekada kuburila sa kilogramima. Danas izgleda sjajno, a o njenoj transformaciji polemiše se već neko vreme.
S obzirom na to da mnogi pričaju da se Kloi podvrgla operaciji smanjenja želuca, Kardašijanka tvrdi da se već neko pridržava posebnog režima ishrane, dok u teretani provodi sate i sate trenirajući.
Izgled nije bio jedini razlog zbog kog je Kardašijanka odlučila da ga promeni. Na prvom mestu joj je bilo zdravlje, a kako je otkrila, rezultati su bili primetni onda kada je razlikovala lošu hranu od one koja je bogata vitaminima, mineralima i proteinima. Kalorije nisu toliko bitne, koliko je važan unos proteina.
"Vrlo je važno unositi dovoljno proteina", rekao je njen lični nutricionitsa.
Iako bi mnogi pomislili da je sedam obroka previše hrane na dnevnom nivou, Kloi je upravo praktikovala svih sedam. Obroci koje jede Kloi su kombinacija različitih hranjivih sastojaka. Većina obroka se bazira na unosu zdravih masti i proteina, kao i voća i povrća.
Kloi dan počinje kašikom bademovog putera kako bi dobila podsticaj pre ranih jutarnjih treninga. Nakon toga, ona pojede dva jajeta i voće po izboru.
Na meniju za ručak obavezno se nalaze pileća prsa sa povrćem i salatom koja je bogata gvožđem (poput cvekle i spanaća). Zdravo povrće poput celera i paradajza služi za popodnevnu užinu, a za večeru uvek jede ribu.
Osim toga, Kloi uvek dozvoli sebi jedan obrok u nedelji koji služi za "varanje". To znači da se ne ustručava da jednom nedeljno pojede picu, parče torte ili kolač, pa čak i testeninu za večeru.
(MONDO)