Ne, nije šala!

KAKO IZGLEDA OBROK OD 30.000 DINARA: Ukrcate se na LETEĆI RESTORAN, budete na 50 metara visine i noge vam vise u vazduhu

Autor Tamara Veličković

Da li biste večerali u restoranu koji leti?

Izvor: YouTube/PALAMBOOK/Screenshot

Spektakularan leteći restoran je prava atrakcija i nezaboravno iskustvo koje možete doživeti u Indoneziji, u Jakarti. U prilog tome govore mnogobrojni snimci i fotografije jutjubera, influensera, blogera i svih onih koji su ovaj momenat zabeležili kamerom i pečatirali kao jednu od najlepših uspomena.

Verovali ili ne, ovaj leteći restoran je konstantno pun gostiju, a u njemu u isto vreme može da boravi 32 ljudi. Zove se "Lounge in the Sky" i privlači veliku pažnju trurista i svakog prolaznika! Nalazi se na 50 metara nadmorske visine, a u njega ulazite samo kada je prizemljen.

Uđete u restoran, smestite se, restoran kreće u vis, a nakon sat vremena možete imati fenomenalan pogled na grad. Osoblje vas celo veče služi, kao i u bilo kom drugom restoranu, ali ovde je razlika što vam noge vise u vazduhu!

U ovom restoranu postoje različiti događaji, poput plesa, raznih igara i svirki, a "Lounge in the Sky" ima tri ponude za vas. Vi birate da li ćete imati obrok sa tri, četiri ili pet jela, da li ćete ući u restoran prvi ili poslednji.

Naravno, svaka ponuda ima svoju cenu.

Izvor: YouTube/PALAMBOOK/Screenshot

Prva košta 12.050 dinara, druga i treća su znatno skuplje, te su njihove cene 16.570 i 27.867 dinara.

Iako je mnogima ovaj iznos za jednu večeru prilično skup, restoranu "Lounge in the Sky" nikada ne fale gosti.

Izvor: YouTube/tallpiscesgirl/Screenshot
Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)

Tagovi