Stil

PROGLAŠENI NAJMODERNIJI KUPAĆI ZA LETO 2022: Ako imate male grudi, ovi modeli su top - čine da poprsje deluje BUJNIJE!

Autor Maja Gašić

Saznajte koji su najbolji kupaći za male grudi!

Izvor: Profimedia/instagram/screenshot/tania_shroff

Modna urednica magazina "Glamur", Sofi Koket, otkrila je koji modeli kupaćih će biti ultimativni hit leta 2022, a posebno je izdvojila one za dame sa malim grudima. Ako imate korpe A ili B, dobro pogledajte galeriju fotografija, ovo su modeli koji laskaju vašoj figuri!

Sofi je objasnila kako postoji nešto veći izbor za vlasnice B korpi (što je nekadašnja dvojka), u odnosu na one koje nose jedinicu (A), ali razlike su neznatne. I jednima i drugima najviše odgovaraju klasični trouglići (koji mogu biti sa ulošcima od tankih sunđera), klasični "brushalter" model sa fišbajnima, kao i poslednjih sezona popularne trake koje se ukrštaju preko biste...

Koket ističe i da veliki broj žena koje imaju manje poprsje pribegava trikovima ne bi li vizuelno uvećale grudi, a jedan od proverenih načina su "push-up" brusevi i kupaći. Modna stručnjakinja je istakla i model koji je ovog leta trend br. 1, a to je obrnuti bikini, koji se nosi tako da se trake ukrste da podignu grudi i daju im željeni oblik.

Još jedna veoma važna stavka kod kupovine kupaćeg je odabir prave veličine, što je greška koju veliki broj žena pravi i kada pazari brushlater. Ako je kupaći veći nego što bi trebalo,  samo će istaći da su vam grudi male. Ista situacija je i sa manjim modelom.

MONDO

Tagovi