Stil

IZ TERETANE SVRATILA U PRODAVNICU I DOŽIVELA NEVIĐENU SCENU: Žena je napala – vidim ti međunožje! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka objavila video – žena je napala zbog kratkog šortsa u kojem je ušla u prodavnicu!

Izvor: TikTok/Screenshot/jasmine_marie197

Džasmin Absolom (24) posle treninga u teretani krenula je svojoj kući, u Brizbejnu, Australija. Na putu do kuće je svratila u prodavnicu kako bi kupila vodu, ali je tamo doživela neviđenu scenužena ju je napala zbog dužine šortsa koji je nosila.

Iako je devojka objašnjavala da je u tom šortsu samo zato što je upravo izašla iz teretane, žena nije odustajala pa je Džasmin izvadila telefon i snimila ostatak scene, a zatim sve objavila na TikToku.

Na početku videa je pokazala kako izgleda kratki šorts koji je nosila, dodajući da je gore nosila široku jaknu.

"Mislim da većina devojaka nosi ovakve šortseve i, nije da je to uopšte važno, ali gore sam nosila široku jaknu", rekla je Džasmin na početku videa, a zatim smo mogli da čujemo ženu koja viče na nju, naziva je pogrdnim imenima i govori joj da "može da joj vidi klitoris".

Između ostalog, govorila joj je i da svojom odećom "provocira muškarce", a nakon desetominutne rasprave, devojka je po njoj polila vodu ne bi li je napokon oterala.

"Kada sam skrenula iza ćoška, briznula sam u plač, nazvala svoju najbolju drugaricu i poslala joj video, na šta mi je odgovorila da ’nema reči’. Viđali ste slične videe onlajn, ali nikada ne poznajete nekoga kome se to desilo", poručila je ona.

Njena priča privukla je mnogo komentara, između ostalog, ljudi su pisali da ne razumeju šta se nepoznate žene tiče šta neko nosi, "ovo me razbesnelo"...

Devojka je kasnije rekla da je podelila video jer je želela da podigne svest o onome što se dešava.

"Čak i da hodam okolo u gaćama, nema pravo da mi tako nešto kaže. Jedna devojka iz Brizbejna koja je videla snimak mi se javila i rekla da se i njoj desila slična stvar. Takvo ponašanje je pogrešno i mora da prestane".

(MONDO)