Svaka čast!

MOJ OBROK JE HRANA ZA ŠESTORO, NISAM MOGLA DA OBUČEM GAĆE! Pogledajte sjajnu transformaciju devojke koja je imala 170 KG

Autor Tamara Veličković

Depresija ju je naterala da napravi transformaciju za pamćenje.

Izvor: Instagram/life_of_a_binge_eater_/Screenshot

Keli Burt sa Novog Zelanda se čitavog života borila sa raznim poremećajima u ishrani. Samo jedan njen obrok bio je dovoljan za šestočlanu porodicu, a u prilog tome govori i činjenica da je u martu prošle godine imala 150 kilograma.

"Tih 150 kilograma nije ništa - šest nedelja pre toga imala sam 170 kilograma. Bila sam očajna i potpuno odsečena od sveta. Probala sam svaku dijetu, svaki lek, sve što sam videla i ništa mi nije pomagalo", objasnila je Keli.

Kako kaže, deset godina je pokušavala da smrša na različite načine.

"Da nisam dobila šansu da idem na operaciju smanjivanja želuca, sebe bih prejedanjem oterala u grob, u to sam potpuno uverena. Čim sam se probudila nakon operacije, mozak mi je bio potpuno miran, nisam mislila na hranu. Kao da je i on znao da smo uradili nešto što će nam promeniti život", rekla je Kler.

Ukupno je, kaže, smršala 80 kilograma, a odstranjeno joj je 80 odsto želuca.

"Nekada sam za jedan obrok jela 10 burgera, dve porcije pomfrita, dva burita i gazirano piće. Onda bih posle pojela dve velike pice i još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Samo na hranu sam trošila ogromne sume novca", rekla je Keli i dodala:

"Na kraju više nisam mogla čak ni da sama obučem gaće. Pala sam u depresiju i više nisam ni izlazila iz kuće. Sada živim potpuno drugačijim životom i ta operacija je najbolja stvar koju sam uradila za sebe", rekla je.

Pogledajte neverovatnu tranformaciju ove devojke:

(MONDO)

Tagovi