Kakva promena!

KUPILA JE HALJINU OD 1.700 RSD U BUTIKU SA POLOVNOM GARDEROBOM: Ljudi u šoku kad su videli šta je uradila - "Nemoguće"

Autor Tamara Veličković

Ako želite da uštedite na svom venčanju, brzo pogledajte trik ove devojke!

Izvor: TikTok/mrs.hultquist

Koliko su troškovi oko venčanja poskupeli, govore i organizatori svadbenih veselja koji su nedavno otkrili čega se sve mladenci odriču na svom venčanju. Na spisku se našla i sama venčanica, koju, ako želite samo i da je iznajmite, treba da odvojite pozamašnu sumu novca.

Ipak, postoji trik kako se možete venčati u venčanici iz snova, kao i da zauvek sačuvate haljinu u kojoj ste izgovorili sudbonosno "da".

Jedna devojka je na TikToku otkrila da je kupila haljinu od 1.700 dinara u butiku sa polovnom garderobom, čak u većoj veličini, a kada je promenila par sitnica, oduševila je korisnike društvenih mreža.

U videu se jasno vidi da devojka isprobava haljinu sa čipkom, kao i da joj je ona znatno veća, a samo nekoliko trenutaka kasnije, pozira u prelepoj venčanici.

Nakon što je skinula pufnaste rukave, suzila je haljinu u gornjem delu, dodala džepove i to je sve! Njena objava je prikupila preko tri miliona pregleda i bila je preplavljena komentarima impresioniranih korisnika društvenih mreža.

"Ne mogu da shvatim kako vidite ovakav komad, a zatim možete od njega oblikovati potpuno novi komad? Moj mozak ne shvata!", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ovo izgleda neverovatno! I ima džepove? Bez reči sam".

Pogledajte kako to izgleda:

(MONDO)

Tagovi