Upozorenje

NIKADA NISAM PODRŽALA TAKVE DIJETE! Omiljena "bucka" otkrila kako je izgubila 30 kg i upozorila - ne verujte reklamama

Autor Tamara Veličković

Rebel Vilson, čija je transformacija šokirala čitav svet, odlučila je da reaguje na priče o načinu na koji je smršala.

Izvor: YouTube/BuzzfeedCeleb/Instagram/RebelWilson

Omiljena holivudska "bucka", koja je takav epitet dobila zahvaljujući popularnim komedijama, napravila je transformaciju za pamćenje. Rebel Vilson izgubila je više od neverovatnih 30 kilograma, a mnogo se pisalo o načinu na koji je to postigla.

Rebel je odlučila da demantuje priče u kojima se navodi da je koristila plan ishrane koji je poznat kao "Mayr" metoda, a koji se temelji na ideji da je "poboljšanje zdravlja creva ključno za gubitak kilograma", a potom je upozorila svoje obožavatelje da ne nasedaju na reklame za mršavljenje.

Taj plan uključuje odricanje namirnica poput šećera, kofeina, glutena i mlečnih porizvoda, a glumica je istakla da apsolutno nikada nije praktikovala takav režim ishrane.

"Ovo nikad nije bila moja dijeta, molim vas, prestanite da pišete ove stvari. Takođe, nikada nisam podržala nikakve tablete za mršavljenje ili čarobne tablete za mršavljenje", napisala je glumica.

Rebel je zamolila svoje obožavatelje da prijave reklame za mršavljenje u kojima se tvrdi da ih ona reklamira, osim ako to nije podelila na svojim službenim društvenim mrežama.

"Stvarno je neprijatno kada ljudi koriste moju sliku nezakonito ili na pogrešan način. Ne želim da iko bude prevaren", rekla je glumica.

U intervjuu za "People", 42-godišnja glumica i komičarka detaljno je opisala svoju ishranu bogatu belančevinama i ispričala je kako je jela 3.000 kalorija dnevno.

"Pre sam verovatno jela 3.000 kalorija većinu dana, a budući da su to obično bili ugljenohidrati, i dalje bih bila gladna. Dakle, stvarno sam se prebacila na ishranu bogatu proteinima, što je izazovno jer nisam jela puno mesa. Sada jedem losos i pileća prsa", rekla je tada glumica i dodala:

"Volim da mislim da sam izgledala dobro u svim veličinama i uvek sam bila prilično samouverena. Dakle, nije bilo kao da nisam samouverena, a sada sam, kao, super samouverena", rekla je jednom prilikom.

(MONDO)

Tagovi