Stil

ZAR ĆEŠ PRED SVEKRVU TAKO DA SE POJAVIŠ? Mladu izvređali zbog venčanice, a kad im je objasnila – desio se POTPUNI OBRT

Autor Maja Gašić

Mladu izvređali zbog venčanice

Izvor: TikTok/Screenshot/rnicolez

Odabir venčanice je možda najvažnija stavka za buduću nevestu, pa zato nije retkost što u potragu za istom vode celu svitu - od sestara i rođaka do prijateljica, pa i muških drugara koji se mogu pohvaliti istančanim ukusom.

A kad mlada jednom nađe savršenu haljinu, svi saveti i dobronamerne kritike treba da prestanu. Ako je nevesta srećna, i svi ostali treba da budu zadovoljni njenim izborom.

Jedna mlada po imenu Rendi je napravila grešku, pa se pre venčanja na društvenoj mreži Facebook pohvalila haljinom koju je odabrala, a komentari koje je dobila nisu bili nimalo laskavi... Ispostavilo se da su njeni prijatelji na ovoj mreži imali štošta da kažu o venčanici, a najčešća zamerka je bila da "nije primerena za svadbu", kao i da li je zaista planirala da se "takva pojavi pred svekrvom"...

Amerikanka je odlučila da svima objasni zašto je napravila takav izbor, pa je snimila video i objavila ga na TikToku.

"Svoju venčanicu sam objavila u grupi na Facebook-u, gde su me svi ismejali. Ne ljutim se na ljude koji su imali negativne komentare, jer sam zapravo sama to tražila", kaže ova devojka i dodaje da je zapravo sliku objavila kako bi čula nekog ko joj nije blizak, nekog ko će dati objektivno mišljenje o tome kakva je vančanica.

"Znam da su svi mislili da sam luda što sam objavila fotografiju venčanice pošto sam je već kupila i da ću sigurno zažaliti, kao i da ću se zbog svih komentara osećati nesigurno, ali to se uopšte nije dogodilo. Još uvek mi se sviđa moja haljina i znam da sam napravila pravi izbor. Neću zažaliti što sam je kupila zbog nekih stranaca tamo na Facebook-u", kaže Rendi i dodaje da potpuno razume zašto su je popljuvali na mrežama, komenatrišući da haljina nije prikladna za venčanje i da previše otkriva.

"Sada potpuno razumem šta su svi hteli da kažu - haljina nema mnogo čipke i izgledam kao sam gola, ali očigledno je da nisam. Obožavam svoju haljinu i nije me briga jer je to moje venčanje. I videla sam mnogo gore venčanice od moje", njen iskren odgovor potpuno je prepokrenuo mišljenja na ovoj mreži, pa su nakon uvreda koje je dobila na Facebook-u, usledili komplimenti na TikToku.

"Izgledaš prelepo. Zaboravi na hejtere", "Zbog komentara na Facebook-u sam mislila da će venčanica biti ružna, ali to je bukvalno najlepša haljina koju sam ikada videla. Imaš fantastičan ukus!", pisale su korisnice ove mreže koje očigledno nisu videle isto što i oni na Facebooku. Njima je haljina bila prelepa i savršeno primerena za ovu priliku...

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

MONDO