Zvezda TikToka

GRUDI U PRVOM PLANU, TREŠTE NARODNJACI... MA, SVE PRŠTI! Baka otvoreno traži muža na TikToku - HOĆU NEKOG DA PREVARIM

Autor Maja Gašić

Baka Fatima postala je zvezda na TikToku zbog video snimaka. Dok se unosi u kameru i peva, otvoreno poručuje da traži muža!

Izvor: tiktok/@fatima_22__/printscreen

TikTok je donedavno bio "rezervisan" za tinejdžere i mlađu publiku, ali čini se da su se stariji sada sa Fejsbuka preselili na ovu društvenu mrežu. Sve češće nailizimo na profile baka i deka koji imaju na milione pratioca. A šta rade na ovoj mreži? Pa, kako ko...

Ima baka koje dele svoje kulinarske veštine sa drugima, starih koji prkose godinama i plešu, ima i onih koji zajedno sa svojim unucima snimaju smešne klipove, a jedna bakica je privukla domaću publiku na mrežama. Njene video snimke svakodnevno hipnotisano gleda nekoliko desetina hiljada ljudi, a kad vidite šta radi, nećete moći a da se ne nasmejete.

Baka Fatima otvoreno kaže da traži muža! U opisu svog profila na ovoj mreži je navela da "se stvarno reklamira da se uda, da nekog prevari", a video snimci koje objavljuje su mahom slični. Uvek besprekorno doterana, utegnuuta u svečanu haljinu (najčešće svetlucavu i sa povećim dekolteom),  uredno isfrenirana i našminkana, ova baka sedi ispred kamere i pevuši narodnjake koji se čuju u pozadini, sve vreme vrckajući na stolici i ponašajući se kao da uživo nastupa pred publikom!

Komentari koje svakodnevno dobija za ovaj svoj "performas" su urnebesni i krajnje pozitivni, a mnogi joj zavide na životnoj radosti i energiji.

"Živiš ti u 90 bolje nego neko u 24", napisao je jedan korisnik ove mreže, dok su drugi dodali:

"Dokaz da su godine samo broj", "Lepša si od svake lepote", "Fatima, polako, moj deda ima TikTok", "Nemoj, nane mi ima Tiktok, pa će biti ljubomorna", komentarisali su korisnici TikToka sa očiglednim simpatijama prema ovoj živahnoj bakici.