Stil

DEVOJKU IZBACILI IZ AVIONA ZBOG NATPISA NA TRENERCI: Ona pobesnela, ali mnogi misle da je to uvredljivo! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Devojku izbacili iz aviona zbog natpisa na trenerci koji mnogi smatraju uvredljivim!

Izvor: Instagram/Screenshot/deejaysoda

DJ Soda, devojka koja je dobro poznata na južnokorejskom muzičkoj sceni, požalila se na Tviteru da je izbačena iz aviona "Amerikan erlajnsa" zbog natpisa na trenerci koju je nosila!

Ona je na ovoj društvenoj mreži objavila fotografije na kojoj se vidi da nosi crnu trenerku koja je cela ispisana rečima fu*k you (je*i se), zbog čega joj je zabranjeno da se ukrca na let iz Njujorka do Los Anđelesa.

"Osoblje mi je iznenada prišlo i rekli su mi da spakujem stvari i izađem iz aviona, bez ikakvog objašnjenja. Kada sam ispraćena iz aviona, rekli su mi da je moja trenerka ’neprikladna’ i ’uvredljiva’ i rekli su mi da moram da sačekam sledeći let", požalila se ona svojim pratiocima na Tviteru.

Dodala je da ih je molila da ostane u avionu jer je imala važan sastanak na koji treba da stigne, nudila da skine trenerku, ali i to su odbili.

"Svojim slomljenim prstima sam jedva skinula trenerku pred celom posadom i tako sam stajala polugola, ali i dalje su odbili da me puste u avion. Čak su sarkastično komentarisali da je trebalo ranije da je skinem", rekla je muzičarka opisujući ovaj događaj kao "užasan".

Nakon što je izvrnula trenerku, tako da spolja bude crna strana, bez natpisa, na kraju su je pustili da se ukrca, ali je sve to potrajalo oko sat vremena.

Izvor: Twitter/Screenshot/@dj_soda_

"Nikada nisam imala problema sa nošenjem ove trenerke tokom meseci na turneji u Americi, kao što nije bio problem da se u toj istoj trenerci čekiram na aerodromu i sednem na svoje sedište", poručila je DJ Soda, dodajući da za osam godina, koliko ide po turnejama, nikada nije doživela ništa slično.

Takođe, rekla je da se "tresla od straha" tokom šest sati leta i poručila da više nikada neće leteti ovom aviokompanijom.

Inače, na sajtu "Amerikan erlajnsa" piše da putnici moraju da budu "prikladno obučeni" i da je "zabranjena uvredljiva odeća", oko čega se povela debata na društvenim mrežama da li je ova trenerka bila uvredljiva.

(MONDO)

Tagovi