Stil

NEĆETE VEROVATI KOLIKO PUTIN DAJE NA ODEĆU: Otkrivene sve tajne - stilista SKIDA ETIKETE unapred, evo i zašto!

Autor Tamara Veličković

Iako se mnogima ne čini tako, modni stil Vladimira Putina se menjao tokom godina, a nećete verovati koliko košta samo jedan aksesoar koji obožava.

Izvor: Profimedia

O privatnom životu ruskog predsednika malo toga se zna, a nedavno je otkriveno kako izgleda njegova ishrana, kako vežba i koja mu je omiljena poslastica. Kada se Vladimir Putin pojavio na jednom događaju, mediji su se pozabavili cenom jakne koju je nosio, a koju je potpisao luksuzni italijanski brend.

Iako su to retke prilike u kojima Vladimira Putina možemo videti van poslovnih i elegantnih odela, zahtevi "predsedničkog kodeksa oblačenja" ne daju slobodu u samoizražavanju.

Poznato je da su zapadni mediji Putina nazivali "Čovek u crnom", a sve zbog ljubavi prema crnoj boji. Ipak, tokom poslednjih nekoliko godina, ruski predsednik je odlučio da proširi svoju "paletu boja" kada je modni stil u pitanju. Osim toga, on ima jedno posebno pravilo: uvek izgledajte besprekorno.

Nije tajna da predsednik Rusije nosi odela po meri. Njegovi omiljeni brendovi su Kiton i Brioni, a odela za Putina šije jedan krojač danima i danima. Koštaju od 5.000 evra pa naviše. Raspon boja njegovih odela uglavnom je prilično ograničen, jer dominiraju crna, tamnoplava i siva odela, dok je leti vrlo moguće da će obući sivo odelo, ali znatno svetlije nijanse.

Kada je obuća u pitanju, ruski predsednik je ljubitelj dva luksuzna brenda John Lobb i Salvatore Ferragamo. Uprkos predsednikovoj ljubavi prema poznatim brendovima, on smatra da prvu osobu ne treba povezivati sa garderobom koju nosi. Upravo zato, njegov stilista, koji ga oblači više od deset godina, unapred skida sve etikete sa odeće kako brend slučajno ne bi zapao za oko novinarima.

U neformalnom okruženju, takozvani "casual" stil za predsednika je ograničen na vuneni džemper sa V-izrezom, koji je zamenio crnu garderobu i jakne. Ipak, ono što je javnosti privuklo posebnu pažnju, jeste Putinova kolekcija satova. Zahvaljujući njegovim pojavljivanjima, mnogi su pokušavali da ih izbroje, a ispostavilo da se da ima jedanaest satova kojima je veran.

Ipak, najskuplji model na toj listi je "Lange & Sohne Tourbograph Pour le Merite", koji košta oko 480.000 evra!

(MONDO)