Hit!

MUŠKARCI POLUDELI ZA BIZARNIM TRETMANOM: Stavljaju filere u POLNI ORGAN, a evo čemu ga još izlažu - šok!

Autor Nataša Petrović

Bizarni tretmani zračenja polnog organa infracrvenim svetlom i stavljanje filera u "muškost" sve su popularniji. Evo šta o tome kaže stručnjak!

Izvor: staras/Shutterstock.com

Uglavnom su žene te koje su sklonije raznim bizarnim tretmanima zarad ulepšavanja, ali daleko od toga da i muškarci ponekad ne urade nešto uvrnuto, posebno ako im kažete da bi to moglo da utiče na njihovu muškost.

Muškarci u svetu su trenutno poludeli za tretmanom koji podrazumeva da svoje genitalije izlažu infracrevenom svetlu, a sve zbog trejlera za dokumentarni film "The end of men" Takera Karlsona.

U najavi ovog filma prikazan je goli muškarac koji usred prirode stoji nag, raširenih nogu, a međunožje mu je zaklonjeno aparatom koji emituje infracrvene zrake na njegov polni organ.

To nije nova praksa, a smatra se da navodno može da poveća nivo testosterona kod muškaraca, mada stručnjaci nisu baš ubeđeni u to.

Prvi put se ovaj tretman penisa infracrvenim svetlom pominje davne 1929. godine, kada je sprovedena studija u kojoj su učestvovala petorica muškaraca. Međutim, nakon prikazanog trejlera za dokumentarni film pripadnici muškog pola su "poludeli" za ovim tretmanom, koji navodno pomaže i kod erektilne disfunkcije. S druge strane, neki se ipak opredeljuju za filere koji se ubacuju u polni organ, a nazivaju ih "brotoks".

Urološki hirurg Asif Munir, pak, ističe da nema naučnih dokaza koji bi potkrepili tvrdnje da ovi tretmani na bilo koji način pomažu muškarcima. On dodaje da je potrebno sprovesti još studija kako bi se potvrdilo da li zračenje genitalija infracrvenim svetlima ima ikakvih dobrih efekata.

(MONDO)