Stil

KAKO DA BELE PATIKE BUDU UNIKATNE I MODERNE: Poznati znaju caku - reč je o saradnji Skechers-a i Mikloša Kiša

Izvor Promo

Samo jedan bedž učiniće da imate unikatne bele patike!

Izvor: Damir Vujkovic/www.damirvujkovic.photo

U beogradskoj Fabrici predstavljena je saradnja Skechers-a i proslavljenog mađarskog umetnika Kiš Mikloša, poznatog po unikatnim emogramima, a događaj su svojim prisustvom uveličale brojne poznate ličnosti i influenseri!

U razgovoru sa umetnikom, imali su priliku da im on odredi jedinstveni emogram u vidu bedža, kojim su svoje Skechers UNO patike učinili posebnim i originalnim.

Izvor: Damir Vujkovic/www.damirvujkovic.photo

Mikloš Kiš, primenjeni umetnik i dobitnik brojnih međunarodnih nagrada, emograme, odnosno, emocionalne piktograme, uzdigao je na nivo umetnosti. Kroz emotikone, emogrami pokazuju cikličnu promenu u ljudskoj komunikaciji: kako smo od jednostavne komunikacije piktogramima dolazili do sve složenijeg pisanja, da bi se zatim, u doba interneta i digitalizacije, vratili na komunikaciju svedenu na jednostavne piktograme - emotikone.

Tačnije, Kiš je na kreativan način vratio reči jeziku emocija lišenom teksta i time ga učinio univerzalnim.

Izvor: Damir Vujkovic/www.damirvujkovic.photo

Da jednostavne bele patike mogu biti poput umetničkog platna, dokazuje nova UNO kolekcija, koja predstavlja savršen način da prenesete svoju poruku. Upravo tako protekao je i jučerašnji događaj.

Svi su "prošetali" nove unikatne Skechers UNO patike, oplemenjene jedinstvenim bedžom koji predstavlja viđenje njihove ličnosti iz ugla umetnika Kiša.

Beograd je prvi u nizu gradova u kom je predstavljena ova jedinstvena saradnja Skechers-a sa mađarskim umetnikom. Nakon Srbije, unikatne bele Skechers UNO patike prošateće se i u Zagrebu, Budimpešti i Bukureštu.

Tagovi