Stil

3 TRIKA U OBLAČENJU UZ POMOĆ KOJIH ĆETE IZGLEDATI MRŠAVIJE: Treći je posebno zanimljiv, a baš tu svi greše! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Modna blogerka pokazala tri trika za oblačenje uz pomoć koji ćete izgledati mršavije!

Izvor: TikTok/Screenshot/anaskid

Pametno odabrani i stilizovani odevni komadi mogu da nam pomognu da sakrijemo određene "nedostatke" na telu ili neke stvari koje nam se ne dopadaju u našem izgledu.

Kanadska modna blogerka, Anastasija, nedavno je na TikToku objavila video u kojem je pokazala damama tri trika u odevanju uz pomoć kojih će izgledati mršavije.

Njen prvi savet je da se odlučite za monohromatski stil, tj. da nosite gornji i donji deo odeće iste boje. Ona je u videu pokazala da, recimo, u crnim pantalonama izgledate vitkije ako ih nosite uz crnu majicu, nego neku druge boje.

Ono što mnogi ne znaju je da čak i cipele mogu da utiču na to koliko vitko delujete! Savet modne blogerke je da nosite špicastu obuću ako želite da delujete vitkije. Inače, obuća u boji koži vizuelno izdužava telo, pa u njoj takođe izgledate viši i mršaviji.

Treći Anastasijin savet je da upašete majicu u pantalone ili suknju kako biste izgledali mršavije. Ona je pokazala da ova jednostavna promena pravi razliku, pozirajući u istoj odeći sa upasanom i uobičajeno "puštenom" majicom.

Imate li vi neke korisne trikove za oblačenje?

(MONDO)

Tagovi