Stil

SEVALE GOLE GRUDI, JEDVA IH OBUZDALA: Ceo svet priča o ŠOK haljini muzičke zvezde - jedan detalj je hit!

Autor Maja Gašić

Dodža Ket u haljini koja otkriva grudi ostaviće vas bez teksta!

Izvor: Profimedia

Za vikend je održana dodela muzičkih nagrada Bilbord u Las Vegasu, a kao i uvek kad je reč o nekom tako velikom i značajnom događaju, crfeni tepih je vrveo od poznatih dama u atraktivnim kreacijama.

Najviše pažnje privukla je muzička zvezda Dodža Ket, tačnije njena haljina koja je provokativnošću parirala skandal kreacijama kakve često nosi Ledi Gaga.

Vlasnica svetskog hita "Say So" bila je glavna zvezda ovogodišnje dodele koju je napustila sa nekoliko zlatnih statua u rukama, što se ispostavilo kao vrlo praktično s obrizom na to kakvu je haljinu odabrala za ovu priliku.

Pevačica je nosila provakativnu kreaciju koju potpisuje čuveni brend Schiaparelli. Haljina je bila od crnog pliša i pripijena uz telo, ali ono što je najviše pažnje privuklo jeste interesantan korset dubokog dekoltea koji je malo ostavljao mašti. Bista je bila umotana u proziran materijal, a pri svakom pevačicinom pokretu grudi su praktično "ispadale" napolje. 

Kako ne bi otkrila i ono što ne treba, Dodža je na bradavice stavila zlatne "štitnike", pa tako malo ublažila "golotinju". Pogledajte kako je izgledala ova šok kreacija...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO