Uživanje za celu porodicu

BEOGRADSKI BURGER FESTIVAL 27. MAJA SPREMA SPEKTAKL ZA SVE GURMANE: Ne propustite specijalitete vrhunskih restorana!

Autor Tamara Veličković

Beogradski burger festival počinje 27. maja na Kalemegdanu, obavezno dođite praznih stomaka!

Izvor: Promo

Toliko smo iščekivali toplije dane, a lepo vreme je još više želju pojačalo želju za odmorom, druženjem i dobrom zabavom! Ako još uvek niste u mogućnosti da sebi obezbedite mali predah zbog poslovnih obaveza, ne očajavajte - Beograd ima rešenje.

Već sada možete da zabeležite jedan datum u svom kalendaru - 27. maj, jer tada počinje Beogradski burger festival, koji će se održati na Kalemegdanu! Vrhunsku klopu sigurno nećete propustiti, pa možete da odahnete jer dobra vest je da će trajati čak 10 dana, sve do 5. juna.

Burger fest organizuje sadržaj za posetioce svih uzrasta! Očekuje vas muzički program, mnogo zabave, kao i posebne aktivnosti i takmičenja za one najmlađe.

Naravno, ništa ne može proći bez vrhunskih specijaliteta. Gurmani će uživati u sočnim burgerima koji će spremati majstori sjajnih restorana, a vaše utiske biće zaduženi: Toster Novi Sad, Ž Burger, Fat Boys Burgeri, Smash boys, Burgerizza, Prle Meat House, Manchiz, Tron, Balkan food, Reshetka i Burger bar!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

To nije sve, jer nijedan obrok nije obrok bez deserta. Poslastice vas čekaju na štandovima koji nude veliki izbor slatkiša i sladoleda, a mi vas čekamo da podelite utiske sa nama.

Povedite svoje najbliže, porodicu, prijatelje, partnere i mališane i dođite da zajedno uživamo u prirodi, klopi, muzici i nezaboravnoj atmosferi na Kalemegdanu od 27. maja do 5. juna! Ne zaboravite: obavezno dođite praznih stomaka!

(MONDO)