Foto

PEVAČICA PRODAJE SANDALE KOJE SMO MRZELI KAD SMO BILI MALI: Traži 11.000 dinara, stvaraju žuljeve, a evo čemu služe!

Autor Tamara Veličković

Slavna pevačica Keti Peri izbacila je u novu kolekciju sandala, a najveću pažnju privukao je model koji smo nekada nosili.

Izvor: Instagram/KatyPerry

Odavno smo naučili da se moda vrti u krug. Trendovi koji su bili aktuelni u mladosti naših mama i baka ponovo se vraćaju, a to dokazuju svetski poznati brendovi koji plasiraju identične, po malo izmenjene modele.

Među njima je i slavna pevačica Keti Peri, koja je na svojoj stranici objavila novu kolekciju sandala.

Među najpopularnijim i najtraženijim modelima nalaze se gumene sandale koje smo nekada nosili, naročito na plaži kad smo bili mali.

"Nećeš morati da pecaš komplimente u ovim sandalama", napisala je u opisu objave na Instagramu.

Cena ovog modela je 99 dolara, što bi značilo da ukoliko želite da ih imate, treba da odvojite oko 11.000 dinara. Osim zelene i narandžaste boje koje su idealan izbor za leto, Keti je odlučila da izbaci model i u crnoj, jer je to definitivno nepogrešiv izbor za svakoga.

Izvor: Nordstrom.com/Screenshot

Inače, ove sandale su se nekada masovno proizvodile i nikada nisu važile za preskup model. Iako smo ih kao mali nosili kako bi se sačuvali od ježeva na moru, mnogi znaju da su bile "savršene" za stvaranje žuljeva.

Ipak, one su dokaz da se moda konstantno ponavlja, a osim Keti Peri, ovakav model je izbacio i "Gucci", čije ovakve sandale koštaju oko 400 evra.

(MONDO)

Tagovi