Koja li je tajna Toma Kruza

CEO SVET GLEDA U CIPELE TOMU KRUZU, ON MUDRO ĆUTI: Glumac uhvatio za ruku Kejt Midlton, a svi ubeđeni – ovo je PREVARA!

Autor Maja Gašić

Da li je istina ono što svi pričaju za holivudskog glumca? Kako uspeva da izgleda skoro iste visine kao i njegove daleko više koleinice? Da li je tajna u umecima za cipele

Izvor: Profimedia

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža ukrala je pažnju na jučerašnjoj londonskoj premijeri filma "Top Gan: Maverik". Kejt, koja je prisustvovala događaju sa suprugom princom Vilijamom, izgledala je elegantno u crnoj haljini sa otvorenim ramenima koju je kombinovala sa špicastim crnim cipelama na visoku potpeticu.

Vilijam i njegova supruga su bili u društvu zvezde ovog filma - Toma Kruza, a osim savršenog vojvotkinjinog stajlinga, još nešto je svima privuklo pažnju.

Možda će vas zanimati

Nećete verovati, o cipelama Toma Kruza! Poznato je da je ovaj talentovani glumac prilično nizak - 170 cm, ali kada je stao uz vojvotkinju, kao da je naprasno porastao.

Kejt koja je visoka 175 cm izgledala je malte ne iste visine kao američki lepotan, a to je nateralo mnoge da pomnije analiziraju njegovu obuću. I ranije je Kruz bio na meti kritika zbog toga što u cipelama nosi umetke koji mu omogućavaju da smanji razliku kad snima sa  daleko višim koleginicama. A sada su svi uvereni da je posegnuo za istim trikom.

Pogledajte dobro, da li se i vama tako čini...

Holivudska zvezda je za ovu priliku odabrala crni smoking i lakovane cipele sa slaganom petom, dok je atraktivna Kejt nosila svršenu kreaciju koju potpisuje "Roland Mouret".

A šta vi mislite? Da li je Tom imao umetke u obući?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

A pogledajte i kako je Kejt izgledala iste večeri...

MONDO