Stil

KEJT TRAŽILA DA PROMENE JEDNU STVAR NA HALJINI: Nije htela ni da čuje htela da je obuče dok joj nisu ispunili zahtev!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Kejt Midlton nije htela da nosi providnu haljinu, iako bi joj se videla samo leđa. Zato su dizajneri napravili ovu izmenu!

Izvor: Profimedia

Kejt Midlton zablistala je na premijeri novog "Top Gun" filma, a svi pričaju o trenutku kada joj je Tom Kruz pružio ruku da bi joj pomogao uz stepenice, i cipelama koje je nosio.

Ali tek sada je isplivalo da haljina koju je Kejt nosila u "originalu" uopšte ne izgleda tako! Vojvotkinja od Kembridža odabrala je crno-belu kreaciju koja košta 3.100 evra, s potpisom Ronalda Murea. Ipak, pošto je taj model bio provokativan, zahtevala je određene izmene.

Na sajtu modne kuće opisano je da haljina ima zlatni rajsferšlus na leđima, a oko njega panele od mrežice kako bi bila providna i nagoveštavala seksepil.

Izvor: farfetch.com/printscreen

Ali Kejt to nije htela, pa je tražila da se za nju napravi potpuno crna, neprovidna verzija haljine. Pročitajte koja kraljevska pravila Kejt krši kada je moda u pitanju!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)