VIDEO

PORUČIO PIĆE, PA TRAŽIO OD KONOBARICE BIZARNU STVAR: Ona sve snimila, pa pokazala, 5 miliona ljudi gleda u neverici!

Autor Nataša Petrović

Konobarica objavila video uvrnutog zahteva koji je dobila od gosta lokala!

Izvor: TikTok/Screenshot/chickfillkayyy

Konobarisanje nije jednostavan posao, pre svega zato što radite sa ljudima i nikada ne znate šta od koga možete da očekujete. Kao što neke mušterije umeju da vas oduševe svojom ljubaznošću, konobari, a možda još i više konobarice, susreću se i sa raznim bizarnim i neprijatnim situacijama.

Jednu takvu situaciju je na TikToku objavila konobarica Kajla Elik, koja je otkrila da je u prepodnevnim časovima dobila krajnje neobičan zahtev od gosta lokala u kojem radi.

Ona je najpre objasnila da je počela da snima jer se osećala neprijatno, pošto "niko osim mene u tom trenutku nije radio u baru".

U videu se čuje kako ju nepoznati muškarac pita: "Mogu li samo jednom da vidim tvoja stopala?", na šta ga Kajla začuđeno pita "moja šta?".

Kada on ponovi da želi da vidi njega stopala, ona zbunjeno pita "moja stopala?", a zatim mu, pokušavajući da se izvuče iz neprijatne situacije, pokazuje levu nogu.

Međutim, muškarac nije zadovoljan, pa komentariše "ne, to su tvoje cipele", nakon čega konobarica odlučno govori: "Neću se izuvati".

Video ove devojke je pregledan više od pet miliona puta, a po komentarima se vidi da su mnogi zaprepašćeni "jezivim" pokušajem muškarca da započne razgovor sa njom.

(MONDO)