Stil

KORTNI KARDAŠIJAN SE UDALA ZA TRAVISA, SVI IMAJU ISTI KOMENTAR O VENČANICI: Kao da je izašla iz filma za odrasle! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Kortni Kardašijan treći put se udala za Travisa Barkera, a njena venčanica je privukla mnogo pažnje i kritika!

Izvor: Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker u nedelju su se venčali treći put, na ceremoniji u italijanskom letovalištu Portofino.

Sestra Kardašijan koja, otkako je sa Travisom, šokira na svakom koraku, bilo odevnim izdanjima ili bizarnim poziranjem sa njim pred fotografima, na svom trećem venčanju je nosila kratku belu haljinu "Dolče Gabana", koja je napravljena od čipke i satena. Ono što je svima upalo u oči je to da je venčanica zapravo napravljena u obliku korseta koji je istakao njenu figuru i podstakao komentare da izgleda kao iz filma za odrasle.

Kortni je uz to nosila ekstremno dugačak veo na kojem su izvezeni cvetići i lik Device Marije, kao i beče rukave koji su odvojeni od haljine.

Autfit za venčanje je upotpunila belim salonkama i dijamantskim minđušama, dok je u rukama nosila romantični buket od crvenih i belih ruža.

Pogledajte i njeno "mračno izdanje" u kojem se pojavila pred venčanje, ali i skandalozno izdanje osmogodišnje Nort, ćerke Kim Kardašijan:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)