Stil

KOJA JE TAJNA SJAJNOG IZGLEDA MODERNOG MUŠKARCA? Jedna stvar mu omogućava da bude neodoljiv!

Izvor Promo

Iako su ukusi različiti, niko ne može da ostane imun na nekog ko je doteran i sređen. A postoji nešto što vam može pomoći da uvek izgledate top!

Izvor: Envy Croatia

Kako izgleda dasa svetskog glasa? Na prvom mestu, siguran je u sebe. Pleni svojom pojavom, osmehom, harizmom, ali i izgledom. Njegovo samopouzdanje se u velikoj meri zasniva na dobrom izgledu jer želi da ostavi utisak! On vodi računa o sebi, hrani se zdravo, redovno vežba, prati trendove, nosi seksi parfem, uvek je besprekorno obučen, a to prate i savršena frizura i brada. On se ne plaši da bude drugačiji, naprotiv, želi da se izdovoji! Zato mu nije teško da svom izgledu posveti vreme, kako bi uvek bio savršeno doteran i uredan. To ne podrazumeva samo redovno šišanje “trojka-kec” i oblikovanje brade.

Izvor: Envy Croatia

Moderan muškarac ima nove potrebe kada je u pitanju higijena tela. On ne trpi kada ga bilo šta ometa u svakodnevnim aktivnostima, stoga redovno uklanja neželjene dlačice u nosu, ušima, ispod pazuha, u intimnoj regiji….On želi da ostavi najbolji utisak jer zna koliko je to važno, bilo da je na sastanku, pregovara s novim partnerima, odlazi na razgovor za posao ili se sprema za dejt s osobom koju je nedavno upoznao. Koja je tajna njegovog samopouzdanja? Multifunkcionalni uređaj koji mu omogućava besprekoran izgled! Današnje generacije trimera nisu samo obične “mašinice za šišanje”. To su moderni multigroomeri sa sjajnim dodacima koji vam pomažu da stilizujete kosu, bradu, ali i uklonite dlake sa celog tela!

Izvor: Envy Croatia

Kompanija Philips razvila je nekoliko modela koji su laki za korišćenje, bezbedniza kućnu upotrebu, a napravljeni su tako da traju godinama i isto toliko ostanu oštri.

Koje su prednosti Philips multigroomera?
- Laki za korišćenje, sa gumenim ergonomskim rukohvatom koji ne klizi
- Imaju 2 puta više sečiva koja su čelična i samooštreća- koriste naprednu tehnologiju DualCut za maksimalnu preciznost
- Sadrže 2 češlja za čekinjasti izgled, za podrezivanje na dužinu od 1 mm i 2 mm, podesivi češalj za bradu, 3 češlja za dižineod 9 mm, 12 mm I 16 mm, kao i 2 češlja za telo od 3 mm i 5 mm
- Otporni su na mlaz vode zahvaljujući čemu se lako održavaju, dok je serija 5000 vodootporna i može da se koristi dok se tuširate
- Multifunkcionalni su -uz pomoć dodataka za kosu, lice i telo lako možete da se ošišate, oblikujete bradu i uklonite neželjene dlačice sa celog tela( iz ušiju, nosa, ispod pazuha...) U ponudi su i dodaci za precizno definisanje ivica, oblikovanje oštrih linija, za glatko brijanje kao i za skraćivanje dlačica.

Izvor: Envy Croatia