BBF počinje!

KONAČNO! DANAS POČINJE BEOGRADSKI BURGER FESTIVAL: Dođite u 17h na Kališ praznog stomaka, neka dobar provod krene!

Autor Teodora Boškovski

Danas svoja vrata otvara drugi po redu Beogradski burger festival na Kalemegdanu.

Izvor: Promo

Svi jedva čekamo petak, kraj radne nedelje i početak vikenda, kada uživamo sa najbližima i konačno imamo vremena da odahnemo od obaveza i opustimo se. Petak je dobar zbog još jedne stvari.

Zapravo, danas konačno od 17h počinje drugi po redu Beogadski burger festival u srcu prestonice, tačnije na Kališu. Idealno mesto da nakon posla pobegnete od vrućine, gde će vas čekati najjači burgeri i hladno osveženje, puno dobre energije i sjajne muzike. Zato pravac tvrđava!

Nešto kasnije, od 19 i 30 nastupiće di-džej IRON, uz čije bitove uživati svi ljubitelji dobrog zvuka. Festival, u organizaciji Monda i Beofesta, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i Ambasade SAD, zvanično će se otvoriti u 20h.

Pripreme su počele još sinoć, kako biste se u potpunosti sjajno zabavili. Duž Kališa postavljeni su štandovi sa najrazličitijim burgerima, a vi birajte omiljeni ukus -  ljuti, kiselo-slatki, meksički papreno ljuti ili vege. Sponzori su omogućili da se i zasladite nakon dobrog jela, tako da sladokusci ne brinite. Detaljan repertorar možete da pogledate ovde, a vaše je samo da dođete. Provod je zagarantovan!

Sponzori Beogradskog burger festivala su: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

(MONDO)