Drugi dan BBF!

NAJJAČA HRANA, MUZIKA I SPORT NA OTVORENOM: Da li ste spemni za 2. dan Beogradskog burger festivala - EVO ŠTA VAS ČEKA!

Autor Teodora Boškovski

Beogradski burger festival drugog dana svoja vrata otvara u 12 časova na Kalemegdanu.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Drugi dan Beogradskog burger festivala počinje danas od 12h, taman da se naspavate nakon burnog petka uveče i dođete na Kalemegdan. Roditelji, obavezno prošetajte sa mališanima, jer ih očekuje Frikomova radionica i zanimljivo druženje.

Odmah zatim, ljubitelji šaha moći će da odmere snage u amaterskom takmičenju. Ne zaboravite da ponesite tablu sa figurama i dobro raspoloženje. Spremite taktike za pobedu, jer za prva tri mesta obezbeđene su sjajne nagrade.

Izvor: Promo

Subota je uveče i svi su sad u gradu, a gde ćete vi? Sjajna muzika na otvorenom, ukusni specijaliteti i hladno pivo vas očekaju na Kališu. Dok uživate u omiljenim ukusima, di-džej će se postarati za najbolje ritmove.

Beogradski burger festival je mislio i na ljubitelje sporta. Zato će od 21h biti organizovan prenos finala Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida.

Za detaljan program bacite pogled ovde i spremite se za najjači provod u gradu koji su omogućili sponzori Beogradskog burger festivala u organizaciji Monda i Beofesta, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i Ambasade SAD: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

(MONDO)