Ne propustite!

ZNATE LI GDE JE NAJBOLJI BURGER U GRADU? Posetite BFF, očekuju vas 2 super takmičenja i top nagrade - PRAVAC KALIŠ!

Autor Teodora Boškovski

Petog dana Beogradskog burger festivala vas očekuju sjajna takmičenja i još sjajnije nagrade. Dođite i ludo se provedite!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Petog dana Beogradskog burger festivala koji se održava na Kalemegdanu, tačnije 31. maja imaćete priliku da razmrdate telo jer vas očekuju dva zanimljiva takmičenja, a za najbolje pripremljene su sjajne nagrade.

Svi ljubitelji stonog tenisa, oni malo više, ali i manje veštiji koji su željni dobre zabave mogu da se prijave za takmičenje u ovom sportu.

Budite sigurni da vam energije neće nedostajate! Za to su se pobrinuli organizatori festivala u saradnji sa Mondom i Beofestom, zato će vas na štandovima pored sjajne klope - slasnih burgera, očekivati osveženje, ali i nešto da se zasladite.

Izvor: Promo

Malo kasnije održaće se takmičenje u kojem ćete da odmerite veštine i brzinu kako biste pronašli najbolji burger. Učestvujte u potrazi za "Balkan burgerom", pobedite i uzmite slasnu nagradu na štandu Balkan Food-a. Nedostatak muzike vas neće zabrinuti, jer će sa za dobro raspoloženje pobrinuti poznati di-džej IKE.

Dođite sa prijateljima, kolegama ili porodicom, kumovima, ortacima iz kraja i ludo se provedite!

Za detaljan program bacite pogled ovde i spremite se za najjači provod u gradu koji su omogućili organizatori Beogradskog burger festivala  - Mondo i Beofest, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i Ambasade SAD. A da vam ništa ne zafali, pobrinuli su se sponzori: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

(MONDO)