Oprezno!

OTIŠLA DA UKLONI PODBRADAK, DOŠLA SA 3 PUTA VEĆIM: Jedva prihvatila posledice, a onda novi ŠOK - to mi niko nije rekao!

Autor Tamara Veličković

Žena je otišla na proceduru uklanjanja podbratka, pa šokirala posledicama koje je pokazala.

Izvor: tiktok/@emmarosedavies

Postoji bezbroj komplikacija i nuspojava koje mogu uslediti prilikom estestkih zahteva. Dokaz su mnogobrojne devojke koje su svojim primerima više puta apelovale na opasnosti i rizike koje ovakve procedure donose.

Među njimna je i Ema Rouz Dejvis, koja je odlučila da pokaže sa čime se suočila nakon svoje odluke.

Kako kaže, želela je da ukloni podbradak, a nakon procedure, predeo ispod brade postao je čak tri puta veći.

"Kada odeš da se rešiš podbratka, probudiš se i izgledaš ovako", napisala je Ema u svom snimku, prikazujući fotografije izgleda pre i posle.

Iako je bila upućena da je otok nakon procedure neminovan, Ema je teško prihvatila činjenicu da će ovako izgledati godinu dana. To su joj odali pratioci koji su prošli kroz isti tretman, a ona je otkrila da nije bila upućena u to.

"Bila sam otečena 3 meseca", "Isto sam izgledala", "Moraš da se strpiš, to može baš dugo da traje", "Zar ti nisu rekli da će se ovo dogoditi", "To obično traje godinu dana", glasili su komentari.

"Godinu dana?! Šalite se? Znala sam da će biti otoka, ali ovaj je preveliki. Niko mi nije rekao da će trajati godinu dana!", nadovezala se Ema.

Uklanjanje podbratka radi se podjednako i kod žena i kod muškaraca, a veličina zahvata varira u zavisnosti od stanja podbratka. Iako liposukcija podbratka ostavlja minimalan, jedva vidljiv ožiljak, ovaj otok je neminovan.

Pogledajte kako sada izgleda Ema:

(MONDO)